Skip to content
Camera Notarilor Publici Iasi

Camera Notarilor Publici Iasi

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color

Informatii pe scurt

UTILE pt Birou

In cadrul sectiunii Aplicatii Office gasiti informatii si linkuri catre o serie de aplicatii pentru birou, gratuite, dar puternice, inclusiv pentru redactarea de documente si calcul tabelar/foi de calcul. Suita gratuita OpenOffice este perfect combatibila cu documente generate cu alte aplicatii office, inclusiv .doc, .xls, .ppt Pentru detaliate cu privire la aceasta execuati Click aici!

 
Traseu navigare:Start
Forum PDF Imprimare E-mail

Va invitam sa vizitati forumul Camerei Notarilor Publici Iasi. Efectuand un simplu click aici puteti impartasi opinii si comentarii, puteti realiza sugestii si propuneri cu privire la diverse situatii sau probleme din universul notariatului iesean.

Accesul la forum este rezervat doar notarilor publici, dar oricine este insa binevenit pe pagina de "Contact", de unde ne pot fi adresate intrebari pentru care nu ati aflat raspunsul consultand paginile acestui web-site.

Asteptam intrebarile dumneavoastra!

 
< Precedent   Urmator >