Skip to content
Camera Notarilor Publici Iasi

Camera Notarilor Publici Iasi

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color

Informatii pe scurt

Protocol de cooperare ale Notariatelor Francez si Roman

In data de 13 aprilie 2007 a avut loc ratificarea Protocolului de Cooperare dintre Consiliul Superior al Notariatului Francez si Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.
Aici puteti accesa Hotararea de ratificare

 
Traseu navigare:Start arrow Intreaba Camera
Intreaba Camera

In nici un caz Camera nu va oferi consultanta juridica, si nici nu va raspunde la intrebari prin care se solicita acest lucru. Pentru astfel de intrebari va rugam sa va adresati unui birou notarial.Cum pot transmite o intrebare Camerei? PDF Imprimare E-mail

Pentru a ne transmite o intrebare, va invitam sa folositi formularul on-line de la pagina de "Contact". Un simplu click aici si in scurt timp operatorii nostri se vor stradui sa va ofere un raspuns.

ATENTIE! Camera Notarilor Publici nu este autorizata sa ofere consultatii juridice. Pentru aceasta adresati-va unui birou notarial!

 
Cum imi raspunde Camera? PDF Imprimare E-mail

Raspunsurile la intrebarile adresate Camerei prin intermediul paginii de "Contact" vor fi transmise persoanei in cauza prin intermediul casutei postale electronice, fapt pentru care va rugam sa completati corect campul rezervat adresei de e-mail din cadrul formularului de "Contact".