Skip to content
Camera Notarilor Publici Iasi

Camera Notarilor Publici Iasi

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color

Informatii pe scurt

UTILE pt Birou

In cadrul sectiunii Aplicatii Office gasiti informatii si linkuri catre o serie de aplicatii pentru birou, gratuite, dar puternice, inclusiv pentru redactarea de documente si calcul tabelar/foi de calcul. Suita gratuita OpenOffice este perfect combatibila cu documente generate cu alte aplicatii office, inclusiv .doc, .xls, .ppt Pentru detaliate cu privire la aceasta execuati Click aici!

 
Traseu navigare:Start arrow Arhiva Camerei arrow Formular Cerere Arhiva
Cerere Eliberare Copii din Arhiva PDF Imprimare E-mail

Pentru a se elibera copii dupa documentele aflate in Arhiva Camerei Notarilor Publici Iasi, este necesara completarea prealabila a unei cereri, al carei model poate fi gasit aici: cerere eliberare copii din arhiva..

Totodata, este necesar ca persoana care completeaza cererea sa dovedeasca un interes legitim (parte in actul dupa care solicita eliberarea unei copii, descendent al unei parti, imputernicit etc).

Persoana care doreste eliberarea unei copii din arhiva Camerei trebuie sa prezinte un document de identitate valabil, precum si documente care sa faca proba interesului legitim.

 
< Precedent   Urmator >