Skip to content
Camera Notarilor Publici Iasi

Camera Notarilor Publici Iasi

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color

Informatii pe scurt

UTILE pt Birou

In cadrul sectiunii Aplicatii Office gasiti informatii si linkuri catre o serie de aplicatii pentru birou, gratuite, dar puternice, inclusiv pentru redactarea de documente si calcul tabelar/foi de calcul. Suita gratuita OpenOffice este perfect combatibila cu documente generate cu alte aplicatii office, inclusiv .doc, .xls, .ppt Pentru detaliate cu privire la aceasta execuati Click aici!

 
Traseu navigare:Start arrow Arhiva Camerei
Notarul Public PDF Imprimare E-mail
Activitatea notarilor publici se desfasoara în cadrul unui birou, în care pot functiona unul sau mai multi notari publici asociati, cu personalul auxiliar corespunzator.

Biroul notarial are un sediu corespunzator pentru desfasurarea activitatii cu publicul si pentru depozitarea, pastrarea si conservarea în foarte bune conditii a arhivei.

Biroul notarial are arhiva si registratura proprii.

Actele întocmite si consultatiile juridice notariale se evidentiaza în registre notariale specifice. Actele notariale se pastreaza în arhiva biroului notarial.

Biroul notarului public si societatea civila profesionala nu sunt persoane juridice.

În circumscriptia unei judecatorii pot functiona unul sau mai multe birouri de notari publici.

Numarul de notari publici se actualizeaza anual de catre ministrul justitiei, potrivit propunerilor Camerelor Notarilor Publici si, cu prioritate, în raport cu numarul notarilor stagiari care au promovat examenul de notar public.

Pentru a cauta un notar public puteti accesa baza de date a Uniunii Notarilor Publici din Romania,
sau puteti accesa linkurile catre listele de notari din judetul Iasi sau judetul Vaslui
.