Skip to content
Camera Notarilor Publici Iasi

Camera Notarilor Publici Iasi

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color

Informatii pe scurt

Protocol de cooperare ale Notariatelor Francez si Roman

In data de 13 aprilie 2007 a avut loc ratificarea Protocolului de Cooperare dintre Consiliul Superior al Notariatului Francez si Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.
Aici puteti accesa Hotararea de ratificare

 
Traseu navigare:Start
Aplicatii Office PDF Imprimare E-mail

Daca nu sunteti sigur pe ceea ce faceti, nu incercati sa instalati singur programe pe calculatorul dumneavoastra. Apelati la un specialist. Si nu uitati sa faceti copii de siguranta a datelor dumneavoastra importante!

Pentru a veni in sprijinul birourilor notariale, dar si al oricarei alte persoane interesate, in continuare oferim un link catre o serie de aplicatii informatice pentru sistemul de operare Windows, in general gratuite, pe care le consideram utile in orice birou.
Lista include:
- OPENOFFICE - un foarte bun editor de documente, gratuit, perfect compatibil cu popularele formate de documente .doc .docx .xls .ppt etc;
- AVG - un antivirus al carui versiune gratuita consideram ca este de top;
- PDFCreator - un program gratuit ce permite crearea de fisiere tip .pdf prin instalarea unei imprimante "virtuale", care va avea ca rezultat, cand se da print catre aceasta imprimanta (PDFCreator), obtinerea unui fisier .pdf;
- Adobe Reader - un program gratuit si foarte popular pentru vizualizarea de documente .pdf;
- IrfanView - un foarte bun, si gratuit, vizualizator de imagini, intr-o vasta varietate de formate;
- BSPlayer - un popular vizualizator de fisiere video;
- WINAMP - un popular player de fisiere audio;
- PAINT.NET - un puternic, dar totusi simplu de utilizat, editor de imagini;
- si bineinteles, browserul de internet FIREFOX, pentru care a si fost optimizat acest site. Doar faceti click pe free download, daca nu este deja prezent pe sistemul dumneavoastra.

Pentru cei ce doresc un sistem integrat, puternic si sigur, cu un pachet foarte bogat de aplicatii software 100% gratuite si cu sursa deschisa, recomandam gama sistemelor de operare Linux, orice versiune, mentionand:
- openSUSE
- Ubuntu

Va invitam sa accesati si urmatorul link, care contine actualizari perioadice a acestei colectii de software liber: www.TryiT.ro

ATENTIE! Nu oferim nici un fel de garantie asupra costului/licentei specifice fiecarui produs, sau asupra calitatii/modului de functionare a acestor pachete software, acestea putand suporta modificari in orice moment, functie de politica producatorului. Fiecare produs este posibil sa aiba atat versiuni gratuite, cat si care necesita plata unor sume de bani. Analizati cu atentie conditiile de licentiere si documentatia specifice fiecarui produs! Inainte de instalarea pe un calculator de lucru, pe care sunt stocate informatii importante, este o idee buna a testa orice program nou pe un alt calculator!

Daca nu sunteti sigur pe ceea ce faceti, nu incercati sa instalati singur programe pe calculatorul dumneavoastra. Apelati la un specialist. Si nu uitati sa faceti copii de siguranta a datelor dumneavoastra importante!

 
Urmator >

Respecta mediul! Ingaduie planetei sa respire!
VEZI SI FILMUL !